Ανακύκλωση ρούχων, υφασμάτων και υποδημάτων στο δήμο Άνδρου

Άκης Αξαόπουλος
15/06/2021 11:37
 
 
 

Σε ξεχωριστή συλλογή – ανακύκλωση παλιών ειδών ένδυσης και υπόδηση προχωρά ο Δήμος Άνδρου.

Ήδη τα κουτιά υποδοχής των ανακυκλώσιμων υλικών έχουν τοποθετηθεί σε Χώρα (παλιό ελικοδρόμιο Νειμποριό), Μπατσί (Λιμάνι), Κόρθι (πλησίον Αγροτικού Συνεταιρισμού Όρμου Κορθίου) και Γαύριο (Περιστεριώνας). Τα κουτιά αποτελούν δωρεά ιδιωτικής εταιρείας, χωρίς να προκαλείται οποιαδήποτε δαπάνη για το Δήμο.

Η ιδιωτική εταιρεία, που θα παραλαμβάνει τα ανακυκλώσιμα υλικά, θα χορηγεί στο Δήμο Άνδρου ποσότητες τροφίμων και ειδών καθαριότητας, τα οποία με τη σειρά του ο Δήμος θα τα δωρίζει στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων.

Επιτυγχάνεται έτσι προστασία του περιβάλλοντος, μείωση του όγκου των απορριμμάτων και μείωση του κόστους διαχείρισής τους, καθώς και ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου του νησιού μας.

Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε σύγχρονες δράσεις με πρακτικές, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον Δήμο και άρα για τους κατοίκους και επισκέπτες μας.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.