Ευχαριστήριο του Μάριου Βαζαίου, υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με το Ποτάμι

admin
27/01/2015 06:45
 
 
 

 

Φίλοι και φίλες,

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε εσάς,  που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, με το Ποτάμι.

Ευχαριστίες σε όσους και όσες ενθάρρυναν, και προώθησαν την υποψηφιότητά μου, πιστεύουν και υποστηρίζουν τις αξίες και τη νέα πολιτική πρακτική, που φέρνει το Ποτάμι.

Στον ελάχιστο χρόνο της προεκλογικής προετοιμασίας ήταν πρακτικά αδύνατο να κατορθώσω μια πιο ουσιαστική επαφή και γνωριμία με τους κατοίκους όλων των νησιών, πέρα από αυτή που ευτυχώς μας προσφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Το εκλογικό αποτέλεσμα όμως, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και από την πλευρά μου δεσμεύομαι να κρατήσω ζωντανή την επικοινωνία μαζί σας και την επαφή με τα θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες.

Η θριαμβευτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει νέες προοπτικές στις μεθόδους αντιμετώπισης των εθνικών προβλημάτων, όμως η συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ ένα κόμμα στις παρυφές της Δεξιάς, δημιουργεί ανησυχία και στους πλέον αισιόδοξους.

Το Ποτάμι υποστηρίζει τη φωνή της λογικής και της εθνικής συνεργασίας με σκοπό τις μεταρρυθμίσεις και την ανάδειξη της χώρας μας σε ισότιμο, οργανωμένο και αναπτυγμένο κράτος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κοινοβουλευτική του συμμετοχή πιστεύω ότι, θα είναι εγγυητής αυτής της πορείας.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας, που δεν θα προδώσω.

 

Γιώργος-Μάριος Βαζαίος

Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με το Ποτάμι

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*