Συγχαρητήριες επιστολές προς τους 4 βουλευτές του νομού απέστειλε ο Γ. Λεονταρίτης

admin
28/01/2015 15:59
 
 
 

 

Κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στους κ.κ. Νίκο Συρμαλένιο, Αντώνη Συρίγο, Νίκο Μανιό και Γιάννη Βρούτση, ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις και δυσκολίες και εκ του θεσμικού του ρόλου εξεδήλωσε την υποχρέωση και τη διάθεση να συνεργαστεί μαζί τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, αλλά και στη διεξαγωγή των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων ο κ. Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε μία ιδιαίτερα δύσκολη, όσο και κρίσιμη εκλογική μάχη, με κεντρικό διακύβευμα το μέλλον και τη σταθερότητα της χώρας. Το εκλογικό σώμα, τόσο στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, όσο και στις Κυκλάδες έδωσε αποτέλεσμα νίκης στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Θα ήθελα αρχικά να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ για την εκλογική νίκη του  αλλά και στους τρεις Βουλευτές του Νομού, για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την πεποίθηση ότι θα ασκήσουν με συνέπεια το αξίωμα της εκπροσώπησης των νησιών μας.

Για την εντολή που του έδωσε για μια ακόμη φορά ο Κυκλαδίτικος λαός  επιθυμώ να συγχαρώ και τον βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Ιωάννη Βρούτση.

Δε θα μπορούσα να παραλείψω τους υποψηφίους των κομμάτων που δεν εξελέγησαν, για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα τους και τους κομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους, βοήθησαν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, επιβεβαιώνοντας την πίστη τους στη δημοκρατία και τις αξίες της.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων θέλω να συγχαρώ επίσης όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών των εκλογών (δικαστικούς, γραμματείς, εφορευτικές επιτροπές, σώματα ασφαλείας, δημοτικούς υπαλλήλους), ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων  αφού για άλλη μία φορά απέδειξαν την ευσυνειδησία τους, την υψηλή τους επάρκεια και το υπηρεσιακό τους ήθος, στοιχεία που με κάνουν υπερήφανο που υπηρετώ μαζί τους ως πολιτικός τους προϊστάμενος. Η άψογη εκ μέρους τους  προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας  είχε – κατά κοινή ομολογία – ως αποτέλεσμα την άρτια διεξαγωγή των εκλογών στις Κυκλάδες καθώς επίσης και τη γρήγορη και ομαλή ροή των αποτελεσμάτων.

Επιτρέψτε μου ακόμη να συγχαρώ τους πολίτες των Κυκλάδων που επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τον πολιτικό πολιτισμό που τους διακρίνει αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του νομού μας που ανταποκρίθηκαν με ζήλο στα καθήκοντά τους, καλύπτοντας με την αξιοπιστία που τα διακρίνει και αυτή την εκλογική διαδικασία».

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*