“Let’s Do It Greece”: Η Σύρος έλαμψε από καθαριότητα!

admin
17/04/2016 15:27
 
 
 

 

Σε δεκατέσσερα σημεία σε ολόκληρη τη Σύρο σήμερα το πρωί σηκώθηκαν τα μανίκια και πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού, στο πλαίσιο της πανελλήνιας περιβαλλοντικής δράσης “Lets Do It Greece”, που έγινε για 5η συνεχή χρονιά σε όλη την Ελλάδα, προάγονταν τον εθελοντισμό.

Στη δράση συμμετείχαν ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ΠΕ Κυκλάδων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού, η Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου, μαθητές και ομάδες εθελοντών.

Φορτηγάκια και εργάτες του δήμου Σύρου-Ερμούπολης μετέβησαν στα σημεία όπου γίνονταν καθαρισμοί και συνέδραμαν το έργο των συμμετεχόντων, με εργαλεία, σακούλες και γάντια, ενώ προχωρούσαν και σε αποκομιδή των πιο ογκωδών άχρηστων αντικειμένων.

Κοντά στους εθελοντές βρέθηκαν ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Μάριος Βουτσίνος, οι οποίοι και τους ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή τους.

Σημειώνεται ότι καθαρισμοί πραγματοποιήθηκαν στην Ερμούπολη, τα Λαζαρέττα, τη Βάρη, την Ποσειδωνία, τον Φοίνικα, τον Γαλησσά, το Κίνι, την Άνω Σύρο, το Μάννα, τα Χρούσσα, την Απάνω Μεριά και το Μέγα Γιαλό.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*