Ο Έπαρχος Άνδρου στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

admin
29/01/2015 10:03
 
 
 

Επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε χθες ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και τη Διευθύντρια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Αδαμαντία Συμεοπούλου. 

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην Άνδρο από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις που έπληξαν το νησί καθώς και η εξέλιξη των έργων υποδομής που υλοποιούνται.

Ο κ. Λοτσάρης ανέδειξε την αναγκαιότητα της άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και της υλοποίησης των έργων υποδομής για την τοπική κοινωνία και οικονομία.  

Από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: «η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί της Άνδρου και συναποφασίστηκαν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων. Άμεση προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι η αποκατάσταση των ζημιών του επαρχιακού δρόμου στην περιοχή της Βουρκωτής, διότι δυστυχώς τα προβλήματα που προϋπήρχαν στη συγκεκριμένη περιοχή επιδεινώθηκαν με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί.

Συμφωνήθηκε επίσης να επισκεφτεί την Άνδρο κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας υπό τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και με τη συμμετοχή των φορέων του νησιού, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί κατά τους θερινούς μήνες, κυρίως με τις πυρκαγιές». 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*