Συγχαρητήρια Μαραγκού σε Τσίπρα και βουλευτές των Κυκλάδων

admin
29/01/2015 15:32
 
 
 

Συγχαρητήριες επιστολές στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους τέσσερις βουλευτές των Κυκλάδων κ.κ. Νίκο Συρμαλένιο, Αντώνη Συρίγο, Νίκο Μανιό και Γιάννη Βρούτση έστειλε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός.

Ο κ. Μαραγκός, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα, επισημαίνει ότι «η χώρα μας έχει πέραν των άλλων, ανάγκη από την ανύψωση του εθνικού μας φρονήματος και τη δημιουργία ενός κράτους δικαίου σε συνάρτηση με την ανάταση της οικονομίας μας και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μας», ενώ στην επιστολή του προς τους βουλευτές σημειώνει: «Ευελπιστούμε σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος μας θα σταθούμε αρωγοί και συνοδοιπόροι με στόχο την ευόδωση των κοινών μας επιδιώξεων».

Αναλυτικά οι επιστολές του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης έχουν ως εξής:

 

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Σας συγχαίρουμε εγκαρδίως για την ανάληψη των καθηκόντων σας, σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι δεδομένο ότι, η χώρα μας έχει πέραν των άλλων, ανάγκη από την ανύψωση του εθνικού μας φρονήματος και τη δημιουργία ενός κράτους δικαίου σε συνάρτηση με την ανάταση της οικονομίας μας και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια σύγχρονη χώρα και μια ευνοούμενη κοινωνία.

Σε αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή όλων μας, του κεντρικού κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών, είναι αναγκαία και πρέπει να χαρακτηριστεί με ομοψυχία, πίστη και επιμονή.

Ευχόμαστε και προσδοκούμε η νέα κυβέρνηση της οποίας ηγείστε να επιτύχει στο έργο της για το καλό της πατρίδας, των παιδιών μας και όλων ημών.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Γεώργιος Μαραγκός

 

Αξιότιμοι Κύριοι Bουλευτές,

Σας εκφράζουμε τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές μας, για την επιτυχία σας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με την διαπιστωμένη εμπειρία και επιστημονική συγκρότηση την οποία κατέχετε, αναφορικά με τα προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά των Κυκλάδων, θα φέρετε εις πέρας την σημαντική αποστολή που αναλαμβάνετε ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία, την οποία διανύουμε τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευελπιστούμε σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος μας θα σταθούμε αρωγοί και συνοδοιπόροι με στόχο την ευόδωση των κοινών μας επιδιώξεων.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Γεώργιος Μαραγκός

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*