Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη με τον δήμαρχο Κέας

admin
29/01/2015 15:57
 
 
 

Η εξέλιξη των έργων στο νησί της Κέας συζητήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, του δημάρχου Κέας Γιάννη Ευαγγέλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανου Βρεττού και του δημοτικού συμβούλου Νίκου Ζουλού.

Ο κ. Ευαγγέλου γνωστοποίησε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συμπεριληφθεί το νησί στο πρόγραμμα για την κατασκευή υδατοδρομίουπου υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και ο στόχος της κατασκευής γηπέδου 5Χ5 πλησίον του σχολικού συγκροτήματος στην Ιουλίδα.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ  έργο της κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας, για το οποίο ζητήθηκε η συνδρομή του Τμήματος Προμηθειών της Περιφέρειας όσον αφορά στην προσθήκη του υποέργου του σχολικού εξοπλισμού και τη συνακόλουθη δημοπράτησή του.

Εκ μέρους του κ. Λεονταρίτη κατέστη σαφές ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου θα συνεργαστούν με τον Δήμο τόσο για τη διαδικασία της ίδρυσης υδατοδρομίου στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων, όσο και για τη σύνταξη της διακήρυξης της δημοπράτησης του εξοπλισμού επίπλων, ηλεκτρονικών μέσων και οργάνων γυμναστικής και επιστημονικού εξοπλισμού του σχολείου.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*