Πρωτοβουλία για «Καθαρή, Πράσινη Άνδρο»

Newsroom
19/02/2022 20:38
 
 
 

 

Μετά από 2 χρόνια εντατικής εργασίας, το εγχείρημα «Καθαρή, Πράσινη Άνδρος», του μη κερδοσκοπικού φορέα «Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου», δημοσιεύει στις 26 Φεβρουαρίου 2022 την ιστοσελίδα του www.cleangreenandros.org.

Για πρώτη φορά παρουσιάζονται εκεί συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ιδιωτικές ή δημόσιες, που λειτουργούν στην Άνδρο, τις τοποθεσίες και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

«Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στη μείωση των απορριμμάτων, εμπνέοντας όλους να δράσουν προς αυτήν την κατεύθυνση» σημειώνουν οι εμπνευστές του εγχειρήματος.

Πριν τη δημοσίευση της ιστοσελίδας, θα προηγηθεί 6ήμερη καμπάνια ευαισθητοποίησης – δημόσια συζήτηση για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Άνδρο, ξεκινώντας την 21η Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα καθημερινά για τις επόμενες 6 ημέρες ξεκινώντας τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, θα δημοσιεύεται σε Facebook και Instagram, δέσμη ερωτήσεων για διαφορετικό θέμα των απορριμμάτων στην Άνδρο, ζητώντας στον κόσμο να λάβει μέρος στη δημόσια συζήτηση, απαντώντας στις ερωτήσεις, μέχρι τη δημοσίευση της παραπάνω ιστοσελίδας το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.

Όπως σημειώνει η οργανωτική ομάδα του εγχειρήματος «Καθαρή, Πράσινη Άνδρος»:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά για τη στήριξή σας στην καμπάνια αυτή και συγκεκριμένα για την καθημερινή δημοσίευση των αναρτήσεών μας στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να επιτύχουμε με τη βοήθειά σας τη μέγιστη δυνατή απήχηση στο κοινό που ζει και ενδιαφέρεται για την Άνδρο.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ολόψυχα, οι ενέργειές μας αυτές να αποτελέσουν ένα βήμα προς μια “Καθαρότερη και πιο Πράσινη Άνδρο”, με λιγότερα απορρίμματα και σας θέλουμε συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό τους επόμενους μήνες και χρόνια».

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*