Φολέγανδρος: Εκβιάζουν 41χρονο σε… συνέχειες με ερωτικό βίντεο στο διαδίκτυο

folegandros
Newsroom
11/08/2023 10:11
 
 
 

 

«Αχόρταγοι» είναι οι διαδικτυακοί εκβιαστές που κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου ενός 41χρονου από τη Φολέγανδρο και απαιτούν να τους δίνει όλο και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να μην τα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θύμα την «πάτησε» στις 3 Αυγούστου, όταν έκανε αποδεκτό ένα αίτημα φιλίας που του έστειλε στο facebook ένας με γυναικείο προφίλ. Την επόμενη ημέρα κιόλας, «πάγωσε» όταν δέχθηκε μήνυμα από άγνωστο ο οποίος είχε στην διάθεσή του το ερωτικό βίντεο και του ζήτησε να καταθέσει 1.000 ευρώ για να μην το αναρτήσει δημόσια στο facebook και το youtube.

Ο 41χρονος κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα 500 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης, όμως όταν εκείνος είδε ότι ανταποκρίθηκε κατάλαβε ότι μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα! Έτσι, του έστειλε από το ίδιο προφίλ μήνυμα με το οποίο ζητούσε… 10.000 ευρώ! Το θύμα βρέθηκε σε απόγνωση και, μην έχοντας τόσα χρήματα, κατέφυγε στην Αστυνομία που ερευνά για να ανακαλύψει τον εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 305 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*