Μύκονος: Η «χρυσή» κληρονόμος και ο νεαρός μεροκαματιάρης – Ο έρωτας που γίνεται σειρά στο Netflix

Newsroom
05/11/2022 21:44
 
 
 

 

Η Μύκονος στο επίκεντρο για τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα προβληθεί στο Netflix. Πάνω από 400 άτομα, παίρνουν μέρος στη μεγάλη παραγωγή στο νησί των Ανέμων…

Συνεχίζονται στην Μύκονο τα γυρίσματα ισπανικής σειράς που θα προβληθεί στο Netflix τους επόμενους μήνες και θα αποτελέσει μία πρώτης τάξης διαφήμιση για το νησί των Ανέμων. Η σειρά, η οποία έχει τίτλο Un Cuento Perfecto (Μια Τέλεια Ιστορία) και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ισπανίδας συγγραφέως Elisabet Benavent, καταπιάνεται με την ρομαντική ιστορία της Margot και του David.

Εκείνη είναι κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας ξενοδοχείων και εκείνος ένας νεαρός άνδρας που κάνει τρεις δουλειές για να τα φέρει βόλτα. Η ζωή θα τους φέρει κοντά και ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο να βρει την αληθινή αγάπη. Tο ρόλο της Margot ενσαρκώνει η Anna Castillo και του David o Alvaro Mel.

O Πέτρος Νάζος βρέθηκε με την κάμερα του Mykonos Live TV στην περιοχή του Άγιου Σώστη όπου πραγματοποιήθηκε μέρος των γυρισμάτων, τα οποία είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 400 άτομα και έχουν επιστρατευτεί συνεργεία και ειδικοί από το εξωτερικό και την Ελλάδα. Εκτός από την Μύκονο σκηνές θα γυριστούν και σε άλλα μέρη της χώρας μας αλλά και στην Μαδρίτη.

Πηγή: newsit.gr

(Visited 580 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*