Προγραμματισμός νέου έργου για την επέκταση και αναβάθμιση των αντλιοστασίων λυμάτων

Newsroom
24/04/2020 12:14
 
 
 

 

Στην ανάθεση εκπόνησης υδραυλικής μελέτης του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου» προχώρησε με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, η μελέτη περιλαμβάνει τα αντλιοστάσια λυμάτων (Α/Σ) με τους αντίστοιχους καταθλιπτικούς αγωγούς στον Πλατύ Γιαλό, στην παραλία Χώρας Μυκόνου, στην Αλευκάνδρα (Μύλοι Χώρας Μυκόνου), στη Μεγάλη Άμμο, στον Κόρφο, στο Costa Ilios και στον Άγιο Ιωάννη.

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης τόνισε: «Με βασικό στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του νησιού, δρομολογήσαμε την εκπόνηση μελέτης για την επέκταση και αναβάθμιση επτά αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΜ κ. Κώστα Κουνάνη και όλους τους υπαλλήλους για τη συνδρομή τους και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για το αμέριστο ενδιαφέρον του για το έργο της ΔΕΥΑΜ. Με ενότητα και την καλή συνεργασία όλων συνεχίζουμε το έργο μας για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση βασικών υποδομών του νησιού μας».

(Visited 84 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*