Χλιδή που καθηλώνει… Στη Μύκονο η υπερπολυτελής θαλαμηγός O’MEGA – Νοικιάζεται 550.000 ευρώ την εβδομάδα! (video)

Newsroom
05/06/2020 14:47
 
 
 

 

Η Μύκονος άρχισε να υποδέχεται υπερπολυτελείς θαλαμηγούς. Αυτή που θα δείτε, διαθέτει από σινεμά μέχρι γκαράζ και 15 υπερλούξ καμπίνες. Η χλιδή καθηλώνει…

Ξεκίνησε η φετινή παρέλαση υπερπολυτελών θαλαμηγών στην Μύκονο! Στο παλιό λιμάνι του νησιού έδεσε το σούπερ γιοτ O’MEGA προσελκύοντας όλα τα βλέμματα.

Το μήκους 83 μέτρων σκάφος ναυπηγήθηκε από την Mitsubishi Heavy Industries και σχεδιάστηκε εξωτερικά και εσωτερικά από την ιταλική εταιρεία Vafiadis Studio. Η χλιδή και η μεγαλοπρέπεια είναι διάχυτες σε όλους τους χώρους του.

Διαθέτει 15 υπερλούξ καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες και 32 μέλη πληρώματος. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πιάνο μπαρ, σινεμά, αποβάθρα για τζακούζι, γυμναστήριο και γκαράζ για tender.

Το O’MEGA θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα επιβατών σούπερ γιοτ και ενοικιάζεται προς €550.000 την εβδομάδα! Πάρτε μια γεύση από τους χώρους του, στο επόμενο βίντεο…

Πηγή: mykonoslive.tv

(Visited 349 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.