Δήμος Μυκόνου: Δράση ζωγραφικής για παιδιά Δημοτικού για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Newsroom
18/09/2020 5:08
  •  
  •  
  •  

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμος Μυκόνου καλεί τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του νησιού να συμμετέχουν στη δράση ζωγραφικής που αφιερωμένη στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» (Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου) με θέμα: «Πώς φαντάζομαι τον κόσμο χωρίς αυτοκίνητο».

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά (συνοδευόμενα από τo ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη φοίτησης και τα στοιχεία γονέων) στην διεύθυνση του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου culture@mykonos.gr έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με δώρο ένα ποδήλατο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Δήμου Μυκόνου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη σελίδα του Facebook με τίτλο «Μύκονος Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νέα Γενιά».

Περισσότερες δράσεις αφιερωμένες στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για το 2020 με μήνυμα «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ» θα ανακοινωθούν σύντομα και μόλις οι υγειονομικές συνθήκες λόγω COVID-19 το επιτρέψουν.

(Visited 29 times, 1 visits today)