Δήμος Μυκόνου: Συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Newsroom
14/12/2020 3:51
  •  
  •  
  •  

Την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής και ατομικής υγιεινής για τα παιδιά και την Κιβωτό του Κόσμου αναλαμβάνει το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου, σε μια έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης και στήριξης όσων πραγματικά έχουν ανάγκη.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα οποία βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, να προσφέρουν τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής και ατομικής υγιεινής στις ειδικές γωνιές με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που θα υπάρχουν στα Σούπερ Μάρκετ της Μυκόνου από σήμερα έως τις 8 Ιανουαρίου 2021.

Ενδεικτικά, κάποια από τα προϊόντα που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:
1) Σνακ για παιδιά, κρουασάν, μπισκότα.

2) Ατομικοί χυμοί.

3) Μέλι.

4) Μουστάρδα.

5) Μαγιονέζα, κέτσαπ.

6) Χαρτί υγείας.

7) Χαρτί Κουζίνας.

8) Σαμπουάν και αφρόλουτρο.

9) Ψωμί για τοστ.

10) Γάντια μιας χρήσεως (SOS).

11) Καθαριστικά πατώματος.

12) Σερβιέτες.

13) Αποσμητικά.

14) Ξυραφάκια.

15) Χτένες – Αφρόχτενα.

Ο συγκεκριμένος κατάλογος είναι ενδεικτικός και μπορεί να γίνουν αποδεκτά όλα τα συσκευασμένα είδη τροφίμων μακράς διαρκείας.

Η λίστα τροφίμων και άλλων ειδών περιμένει την δική μας κατάθεση αγάπης για ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Σταθερό: 22893-60140, Κινητό: 6981205697.

(Visited 35 times, 1 visits today)