Οι δυο επιχειρηματίες που “απογειώνουν” τη Σέριφο

serifos
Newsroom
19/01/2023 08:14
 
 
 

Επειδή το Dark Room, όπως γνωρίζουν οι πιστοί αναγνώστες, επιδιώκει να εργάζεται και στη μεσιτεία ακινήτων, έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ η στήλη είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει το επόμενο hot ελληνικό νησί.

Ο λόγος για τη Σέριφο η οποία φαίνεται ότι θα παραλάβει τη σκυτάλη από Αντίπαρο, Μεγανήσι και τα άλλα νησιά που άλλαξαν κατηγορία επειδή προσέλκυσαν σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του real estate.

Πληροφορούμαι λοιπόν ότι στη Σέριφο θα γίνει ένα από τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα του Χάρη Καρώνη, του ιδρυτή της VIVA και συνεταίρου πλέον της J P Morgan. Ο άνθρωπος λοιπόν που δημιούργησε τον πρώτο ελληνικό μονόκερο αγόρασε περίπου 2.500 στρέμματα στη Σέριφο, την περιοχή των παλιών μεταλλείων, από το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, όπου σχεδιάζει μια μικρής κλίμακας, πράσινη τουριστική επένδυση με ταυτόχρονη ανάδειξη των μεταλλείων που χρονολογούνται από το 1870.

Σημειώστε πως στη Σέριφο αγοράζει εκτάσεις για ανάπτυξη και ο Ιάσων Τσάκωνας, ιδρυτής της εταιρίας Oliaros, ο οποίος αναβάθμισε την εικόνα της Αντιπάρου και την έκανε προορισμό για τουρισμό υψηλού εισοδήματος με την ανάπτυξη 55 κατοικιών υψηλών προδιαγραφών που διατίθενται για πώληση και ενοικίαση

 

Πηγή: newmoney.gr

(Visited 2.126 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*