Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: “Ιστορική η άνοδος της ΕΛΛΑΣ Σύρου στην Superleaque 2”

Newsroom.
14/04/2025 18:14
 
 
 

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συγχαίρει θερμά για την πρόσφατη πολύ μεγάλη αθλητική ιστορική στιγμή της Ελλάς Σύρου καθώς μετά από 53 χρόνια μια ομάδα του νησιού μας ανεβαίνει στην Superleaque 2. H Eλλάς Σύρου νίκησε μέσα στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο (Παναιγιάλειος – Ελλάς Σύρου 0-1) και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Η σπουδαία αυτή νίκη είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, πολλών θυσιών και κυρίως αστείρευτης θέλησης για την επίτευξη των στόχων της Ελλάς Σύρου.

Το όνειρό τους έγινε πράξη και έκαναν το νησί μας υπερήφανο, παραμένοντας πιστοί στο αθλητικό ιδεώδες, αναδεικνύοντας το άθλημα που τόσο αγαπούν, αλλά και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα Συριανά παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Ελλάς Σύρου και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ζιάβρα, όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, το επιτελείο του, τον βοηθό του Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, τους συνεργάτες του Ιωάννη Κυρζόπουλο, Νίκο Πρέκα, Άννη Λίτση, Φίλλιπα Καραμολέγκο, Ραουζαίο Κώστα, Τάσο Μονογιυό και τους φιλάθλους της Σύρου που ενδυνάμωναν σε κάθε αγώνα τους παίκτες της Ελλάς Σύρου!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*