Απάντηση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τα βαρέα μέταλλα: «Δεν υποτιμούμε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα»

dimarxeio syros
Newsroom
24/02/2020 15:22
 
 
 

 

Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου-Ερμούπολης» αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας περί βαρέων μετάλλων στη θέση Καρνάγιο, έδωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Με δική του ανακοίνωση, ο Δήμος διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο τους δημότες και κατοίκους της Σύρου ότι «σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή δεν υποτιμά ένα τόσο σοβαρό ζήτημα». Αντίθετα – συνεχίζει η ανακοίνωση – «από τις 5 Φεβρουαρίου, οπότε και κοινοποιήθηκε στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης η επιστολή της Aegean Rebreath σχετικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων για βαρέα μέταλλα στον βυθό της Ερμούπολης (η οποία συγχρόνως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι ο δήμαρχος κ. Λειβαδάρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι έχουν επιληφθεί του θέματος και στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, πρόκειται να ενημερώσει το Σώμα και τους δημότες για τις εξελίξεις.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*