Παραχώρηση αυτοκινήτου από την Autohellas-Hertz για τις ανάγκες μετακίνησης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Newsroom
29/04/2020 17:07
 
 
 

 

Ένα αυτοκίνητο παραχώρησε η εταιρεία ενοικιάσεως Autohellas-Hertz (κατάστημα Μυκόνου) στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακίνησης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η Autohellas-Hertz ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ και στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης», διαθέτοντας συνολικά 150 αυτοκίνητα στους Δήμους και τις Κοινότητες της χώρας μας για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Σύρου ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τις Λιμενικές Αρχές της Σύρου και της Μυκόνου για τη συνεργασία και την αμέριστη βοήθειά τους για τη μεταφορά του οχήματος, καθώς και τον κ. Γεώργιο Ρούσσο, ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων με την επωνυμία «Γουργουράκια» στη Βάρη της Σύρου, για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του να προσφέρει τα καύσιμα του οχήματος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το τρέχον έτος.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημικής νόσου(COVID-19), επιχειρήσεις και πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στήριξης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικής αρωγής προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας».

(Visited 63 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*