Πρωτοβουλία των Φορέων για το Ν. Αιγαίο: «Στην πιο δύσκολη μάχη για τον Τουρισμό, σταθήκαμε όρθιοι» (video)

Newsroom
14/10/2020 13:14
 
 
 

Τη δύσκολη «μάχη» του φετινού καλοκαιριού, το οποίο «σημαδεύτηκε» από τον Covid-19, φαίνεται πως κέρδισαν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι παρέμειναν ψηλά στην προτίμηση των αλλοδαπών επισκεπτών.

Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα της Πρωτοβουλίας των Φορέων για το Νότιο Αιγαίο, μιας συνεργασίας που έθεσε συγκεκριμένους στόχους και δούλεψε με συντονισμένες κινήσεις, προκειμένου φέτος να μετριαστούν οι αρνητικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στον τομέα του τουρισμού, αλλά και να μπουν οι βάσεις για το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Πρωτοβουλία των Φορέων:

Στο πιο δύσκολο καλοκαίρι στην παγκόσμια ιστορία για τον τουρισμό, αποφασίσαμε για πρώτη φορά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έτσι γεννήθηκε η Πρωτοβουλία των Φορέων για το Ν. Αιγαίο. Όλοι μαζί, ενωμένοι, δώσαμε πολλές μάχες ισορροπώντας συχνά σε τεντωμένο σχοινί. Με αυστηρά πρωτόκολλα, με ελέγχους και μέτρα προστασίας καταφέραμε να κρατήσουμε τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τουριστικών αγορών. Όλοι μαζί ενωμένοι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των ξένων τουριστών και βάλαμε σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους νησιώτες. Και συνεχίζουμε!

Το βίντεο της Πρωτοβουλίας Ν. Αιγαίου

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*