Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καταδικάζει τα «πληρωμένα δημοτικά troll»

Newsroom
27/07/2022 20:46
 
 
 

 

Για τα όσα πρωτοφανή λαμβάνουν χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Νάξο και στόχο έχουν να προσβάλουν και να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία δημοσιογράφων του νησιού αλλά και των δημοτών, καυτηριάζει με ανακοίνωση της η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες νεοπροσληφθείς στον τομέα καθαριότητας υπάλληλος του δήμου έχει επιδοθεί σε «αγώνα δρόμου» σύνταξης άρθρων, δημιουργίας βίντεο και εικόνων και κοινοποιήσεων στα social media άκρως προκλητικών και ψευδών, που προσβάλουν τους δημότες (που παρουσιάζονται ως ιθαγενείς) και συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Μάλιστα τα παραπάνω σχόλια και άρθρα τυγχάνουν της αποδοχής μελών της δημοτικής αρχής και της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, οι οποίοι είτε τα αναδημοσιεύουν, είτε τα επικροτούν πατώντας …like και καρδούλες.

Η ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νάξου:

Κάθε προσπάθεια φίμωσης της ελευθεροτυπίας, της δημοσιογραφίας αλλά και κάθε προσπάθεια κοινωνικού bullying, από πληρωμένα δημοτικά troll, που αντί να απασχολούνται στον τομέα πρόσληψης τους, αναλίσκονται στο να κάνουν τη βρώμικη δουλειά των ηθικών αυτουργών-εντολέων τους, πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο της κοινωνίας.

Το μόνο που απομένει, είναι η παραίτηση του αντιδημάρχου πολιτισμού Κατσαρά και η δημόσια συγγνώμη τους.

Μας θλίβει ιδιαίτερα, η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού των στελεχών της ΝΔ, που επικροτούν και αναδημοσιεύουν αυτές τις αθλιότητες.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου

(Visited 557 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*