Στο πύρινο μέτωπο της φωτιάς στο αιολικό πάρκο η Ευδοκία Κατσάνη

Newsroom
05/08/2022 21:55
 
 
 

Στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο αιολικό πάρκο Κορώνου βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων Ευδοκία Κατσάνη.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τα συγχαρητήριά της σε όλους όσοι συμμετείχαν στην κατάσβεσή της και ειδικά στους πυροσβέστες του Π.Κ. Νάξου.

Η ανάρτηση της κας Κατσάνη έχει ως εξής: 

Η φωτιά στο αιολικό πάρκο τέθηκε υπό έλεγχο!

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ναξου κ Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό ο οποίος με ενημέρωσε και βρέθηκα από κοντά στο πύρινο μέτωπο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο μας, στον Δήμο μας, στα άτομα της πολιτικής προστασίας και στους εθελοντές για τα έγκαιρα αντανακλαστικά που επέδειξαν .

Ακόμα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους πυροσβέστες μας που υπό τις οδηγίες του Προϊσταμένου του Π.Κ. Νάξου Πυραγό κ. Σιδέρη Βασίλειο, με χερσαία δύναμη 12 ατόμων και εναέρια μέσα 4 ελικοπτέρων έδρασαν άμεσα σβήνοντας την φωτιά.

Παραμένουμε στο σημείο όλο το βράδυ για να αποτρέψουμε τυχόν αναζωπυρώσεις!
Η Περιφέρεια πάντα στην πρώτη γραμμή!

 

(Visited 396 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.