Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νάξο: Επισκέψεις στα χωριά και θερμή υποδοχή από τους κατοίκους (φώτος)

Newsroom
24/10/2023 10:40
 
 
 

 

Στη Νάξο βρίσκεται από χθες Δευτέρα 23, Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε συναντήσεις και επαφές με κομματικά στελέχη ενώ επισκέφτηκε και τα χωριά της Νάξου Βίβλος, Χαλκί, Φιλώτι και Κυνίδαρο, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, τους πολιτευτές Γιάννη Βλασερό και Γιάννη Πολυχρονάκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δημήτρη Καπούνη, τους κ.κ. Μιχάλη Καπίρη και Μιχάλη Σέργη και την κ. Νάντια Σαλτερή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στα χωριά έτυχε θερμής υποδοχής και συνομίλησε με πολίτες κυρίως για θέματα που αφορούν τους νησιώτες.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην θεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου το βράδυ στις 7:00, στο Αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο της Νάξου. Στην ίδια εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Σύστημα Υγείας: Προτεραιότητα για τα νησιά μας», θα μιλήσουν επίσης οι γιατροί: Κονταρής Αθανάσιος Οικογενειακός γιατρός Πολυδύναμου Ιατρείου Σερίφου (Επιμελητής Α), Ραπτάκης Βασίλειος Γενικός Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, Κατερίνα Καλογεράκη, Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Σ. Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου και Πύρρος Δημήτρης Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ (Κεντρική Υπηρεσία) – Ορθοπεδικός ιπτάμενος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.401 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*