Το μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει την Τετάρτη 5 Αυγούστου με ένα all female line up δίπλα στο κύμα
Το KALAMI FESTIVAL μας καλεί για ακόμη μια χρονιά στην πιο καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη φεστιβαλική εμπειρία! Στις 5 Αυγούστου 2026, για μία μόνο ημέρα, ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά, γίνονται ένα στη μαγευτική τοποθεσία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο, ανάμεσα στους καλαμιώνες! Εκεί, στήνεται και φέτος το ιδανικό σκηνικό για τη δική μας μουσική γιορτή.
Η μοναδική ενέργεια των κυκλάδων, η καλοκαιρινή διάθεση και η αγάπη για τη μουσική, φέρνουν φέτος στο KALAMI FESTIVAL τις Σκιαδαρέσες, την aggelina και την Billie Kark σε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια και δίπλα στο κύμα.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τις one-of-a-kind Σκιαδαρέσες για τις 5 Αυγούστου! Τις έχετε δει ποτέ live; Αν όχι, τότε ελάτε! Αν ναι, τότε ελάτε ξανά! Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα περάσουμε summertime sadness, θα προλάβουμε να το ξεπεράσουμε, θα αρχίσουμε το ποτό και θα το κόψουμε, και όλα αυτά μέσα σε ένα συναυλιακό βράδυ. Αν σας αρέσουν τα συναισθηματικά roller coaster, ελάτε, ξαναελάτε ή φύγετε στη μέση.
Η aggelina είναι το δεύτερο όνομα του φετινού all female line up, και έρχεται EXALI με ολόφρεσκο EP να μας πει όσα δεν πρόλαβε πέρσι. Της αρέσει να παίζει με τις λέξεις, δημιουργώντας καυστικό, σαρκαστικό αλλά και προσωπικό στίχο και φέρνει ζεστό αναλογικό ήχο και ζωηρή ενέργεια στη σκηνή.
Το line up κλείνει με την Billie Kark που φέρνει το δικό της μουσικό σύμπαν στη σκηνή του Kalami Festival, για την έναρξη του φετινού φεστιβάλ. Από την ηλεκτρονική μουσική, ως την παράδοση, το ύφος της είναι απρόσμενο και ασυνήθιστο, ό,τι πρέπει για μια καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου.
Σας περιμένουμε, στις 5 Αυγούστου, στο νησί, να γιορτάσουμε για ένα βράδυ και να ξαπλώσουμε ξέπνοοι κάτω από τα αστέρια! Ραντεβού στο Καλάμι!
Παραγωγή: ApolloMuse Productions
Επιμέλεια ήχου:
Κωνσταντίνος Χαϊκάλης
Επιμέλεια φωτισμού:
Γιώργος Κασσάκος
Τοποθεσία: Μικρή Βίγλα Νάξος (https://maps.app.goo.gl/Gigfhc6c6TKr8WCZA)
Ώρα έναρξης: 21:00 | Προσελευση: 20:30
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 15€
Πορτα: 18€
Combo Εισιτήριο/Μετακίνηση
με λεωφορείο από κ προς Χωρα Νάξου : 25€
Προπώληση: more.com
Φυσικά σημεία προπώλησης:
ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ:
ZAS TRAVEL – Λιμάνι, Ακτή Πρωτοπαπαδάκη
ZOOM – Παραλία Χωρας Ναξου
STREET CAFE, Οδός Ανδρέα Παπανδρέου (μετά τις 13:00)
ΧΑΛΚΙ: Βιβλιοπωλείο ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ (Παραράς Εμμανουήλ)
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συνεχείς ενημερώσεις:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις































































