Διεθνείς Μουσικές Συναντήσεις στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Μουσικής

Newsroom
23/08/2021 12:44
 
 
 

 

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Μουσικής που υλοποιεί ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λαμβάνουν χώρα και οι Διεθνείς Μουσικές Συναντήσεις.

Μαζί με τους Μικρούς Σολίστ των Εργαστηρίων, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν πέντε συναυλίες, με τη συμμετοχή μουσικών της Ορχήστρας ΑΛΕΑ ΙΙΙ της Βοστώνης και των καθηγητών των εργαστηρίων, ως εξής:

*Δευτέρα 23 Αυγούστου | 20:30 στον Απόλλωνα

Μουσικές του Κόσμου

*Τρίτη 24 Αυγούστου | 20:30 στην Κωμιακή

Μουσικές του Κόσμου

*Τετάρτη 25 Αυγούστου, 21:00 στο Χαλκί (Αϊ Βλάσσης, δίπλα στο Γυμνάσιο Τραγαίας)

Η Ανθρώπινη φωνή στην avantgarde του 20ου αιώνα. Η μουσική, ο λόγος και το θέατρο έχουν συνταιριάσει με ποικίλους, ασυνήθιστους και ευφάνταστους τρόπους από τους συνθέτες του 20ου αιώνα. Θα προβληθούν βιντεοσκοπημένα έργα των Berio (Ιταλία), Ligeti (Ουγγαρία), Απέργη (Ελλάδα), Mache (Γαλλία) και άλλων.

*Παρασκευή 27 Αυγούστου | 20:30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου

Οι Μικροί Σολίστ (η καταληκτική συναυλία των φετινών Μουσικών Εργαστηρίων).

*Κυριακή 29 Αυγούστου | 21:00 στο Χαλκί

Μουσικές Νύκτες στην Τραγαία (ένα ποικίλο πρόγραμμα που θα ετοιμάσουν όσοι συμμετέχουν στις φετινές Μουσικές Συναντήσεις).

Οι Μουσικές Συναντήσεις διοργανώνονται από την Ορχήστρα ΑΛΕΑ ΙΙΙ της Βοστώνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραγαίας.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.