Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων: «Οι παρέες δεν εκπροσωπούν τον Κλάδο της Εστίασης»

Άκης Αξαόπουλος
06/02/2021 12:02
  •  
  •  
  •  

 

Καυστική δήλωση σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με «επιλεγμένους εστιάτορες» έκανε ο Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων Γιάννης Β. Παπαδόπουλος.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αγγίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου της μαζικής εστίασης, ωστόσο, ενδεχομένως ικανοποιούν τους παρευρεθέντες στη συνάντηση.

«Η απάντηση του Κλάδου θα δοθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

Η πλήρης δήλωση του Περιφερειάρχη ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων

Η συνάντηση της Παρασκευής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με επιλεγμένους (από ποιόν άραγε) εστιάτορες, παρακάμπτοντας την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μας για συνάντηση, στόχο είχε και έχει την «επικοινωνιακή» διαχείριση ενός προβλήματος που έχει προκληθεί από την έλλειψη αποτελεσματικής στήριξης του Κλάδου μέσα στην πανδημία.

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κλάδος επιδιώκει την ανάδειξη του προβλήματος βιωσιμότητας που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και απώλεια θέσεων εργασίας, εάν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Πρωθυπουργός δεν αγγίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Κλάδου, ενδεχομένως ικανοποιούν τους παρευρεθέντες στη συνάντηση.

Ο κ. Πρωθυπουργός έχει στα χέρια του εδώ και καιρό συγκεκριμένες προτάσεις-μέτρα από την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων.

Η απάντηση του Κλάδου θα δοθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος
Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων

(Visited 79 times, 1 visits today)