Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στην Κύθνο


Newsroom
05/10/2022 18:33
 
 
 

 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Κύθνο για να τιμήσει τον Άγιο Ιγνάτιο, Μητροπολίτη Μαριουπόλεως. Η βουλευτής παρευρέθηκε στον Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’ και παρουσία του πρώην Δημάρχου Μαριούπολης καθώς και πλήθους πιστών.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι το 2016 η Κύθνος αδελφοποιήθηκε με την Μαριούπολη και οι Κύθνιοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τους Ουκρανούς συνανθρώπους μας στην τραγωδία του πολέμου που αντιμετωπίζουν, στέλνοντας τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Κατερίνα Μονογυιού τόνισε ότι οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται συνεχώς στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται και ευχήθηκε να επικρατήσει σύντομα ειρήνη στην Ουκρανία. Τέλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλιππαίος δώρισε στη βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού το συμβολικό έμβλημα της Κύθνου καθώς και ιστορικά βιβλία.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.