Περιοδεία Φόρτωμα στην Άνδρο: «Στα μάτια των Ανδριωτών είδα την επιβράβευση»

Newsroom
12/05/2023 15:43
 
 
 

 

Την Άνδρο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποιώντας συνολικά έξι ανοικτές συναντήσεις σε Μπατσί, Χώρα, Κόχυλο, Κόρθι και Γαύριο.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή, στις ανοιχτές αυτές συναντήσεις, παραβρέθηκαν, πλέον του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, αρκετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και συλλογικών φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου, παλιοί και νέοι φίλοι του κ. Φόρτωμα, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Παντού έγινε αναφορά στο πλήθος έργων που έχουν δρομολογηθεί στο νησί, από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο υποψήφιος βουλευτής, μέσα από τις συνεχείς διεκδικήσεις του, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν στην Άνδρο. Κατά κοινή ομολογία είναι η πρώτη φορά που κάποια κυβέρνηση ασχολήθηκε ουσιαστικά με τα θέματα της Άνδρου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα έχει υποσχεθεί και υλοποίησε την τετραετία που πέρασε η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα χρηματοδοτικά εργαλεία που ενεργοποίησε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των νησιών, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την αγαστή συνεργασία με τον Α’ και Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει τροχιοδρομήσει το νησί σε μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί επίσης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Υποπυραγό Πρινιωτάκη Δημήτριο για την ετοιμότητα της Υπηρεσίας, ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου. Κατόπιν, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παναχράντου και συνάντησε τον Ηγούμενο και τους διαμένοντες σ ‘αυτή μοναχούς, με τους οποίους τον συνδέει στενή σχέση.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό να μπορεί να κάνει απολογισμό έργου μπροστά στους πολίτες που τον στήριξαν και να μην κάνει αναφορά σε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στον τόπο τους για να μην τους κουράσει! Είναι σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα! Είμαι πολύ περήφανος γιατί στα μάτια των Ανδριωτών είδα την επιβράβευση και την παραδοχή πως ό,τι προεκλογικά τους είπα πως θα διεκδικήσω, εγώ το έκανα πράξη!».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.