Η Μαρία Συριανού απαντά στα δημοσιεύματα για τον «αντιεμβολιαστή ιερέα της “Νίκης” που σάρωσε σε χωριό της Νάξου»

Newsroom
27/05/2023 18:52
 
 
 

 

Άμεση ήταν η αντίδραση της κ. Μαρίας Συριανού, υποψήφιας με το ΝΙΚΗ, μετά τα δημοσιεύματα σε πανελλαδικά ΜΜΕ που αναφέρουν ότι «ένας υποψήφιος της ΝΙΚΗΣ που είναι αντιεμβολιαστής ιερέας σάρωσε σε χωριό της Νάξου (στο Αγερσανί) στις εκλογές της 21ης Μαΐου», με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, «Live News».

Η κ. Συριανού σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «Ουδέποτε επικαλεστήκαμε εκκλησιαστικά πρόσωπα για να μας στηρίξει ο κόσμος» και «είναι λυπηρό να στοχοποιούν πρόσωπα με αβάσιμες, αναπόδεικτες και αναληθείς κατηγορίες» τη στιγμή που «οι ιερείς πέρα από το σημαντικό ποιμαντικό τους έργο, ουδέποτε έχουν εμπλακεί σε κομματικές αντιπαραθέσεις».

Η πλήρης ανακοίνωση της κ. Συριανού

Η αιφνίδια επιθετικότητα εναντίον της ΝΙΚΗΣ μας εκπλήσσει, όταν εμείς μιλάμε για ήθος και για αξίες. Είναι όμως εξίσου λυπηρό να στοχοποιούν πρόσωπα με αβάσιμες, αναπόδεικτες και αναληθείς κατηγορίες περί δήθεν σχέσης μας με την Εκκλησία και ιερείς.

Ουδέποτε επικαλεστήκαμε εκκλησιαστικά πρόσωπα για να μας στηρίξει ο κόσμος. Όλοι όσοι μας καταγγέλλουν ανώνυμα με σκοπό να προσβάλλουν τη ΝΙΚΗ οφείλουν να γνωρίζουν ότι το Αγερσανί της Νάξου είναι ο τόπος καταγωγής μου, με τον οποίο έχω μια πολύ ζωντανή σχέση και είναι φυσικό και αυτονόητο, εφόσον είμαι υποψήφια βουλευτής, να με στηρίζουν άνθρωποι που με γνωρίζουν. Πιθανολογώ ότι το αυτό ισχύει και για άλλους υποψηφίους στο νησί της Νάξου, πλην όμως εκεί απουσιάζει ο σχολιασμός γιατί αφορά βουλευτές άλλων παρατάξεων.

Διερωτώμαι προς τι αυτή η ταραχή και η επίθεση προς τους ιερείς; Όταν μάλιστα, οι τελευταίοι, πέρα από το σημαντικό ποιμαντικό τους έργο, ουδέποτε έχουν εμπλακεί σε κομματικές αντιπαραθέσεις και πολύ ορθά.

Όσο καλόπιστοι και να είμαστε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι επιχειρείται η ευθεία στοχοποίηση και μάλιστα συνεχιζόμενη των ιερέων και της Εκκλησίας.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΝΙΚΗ θα είναι παρούσα και όλοι μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, παρά τις αντιξοότητες, στην κατεύθυνση επίλυσης των μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων του τόπου μας». Σκοπός μας είναι μία δημοκρατικότερη Ελλάδα, χωρίς το φίμωμα της γνώμης που «ενοχλεί». Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα να μάς εμπιστευθεί και πάλι στις 25 Ιουνίου, κλείνοντας τα αυτιά στην τοξικότητα, το μίσος και την οργανωμένη προπαγάνδα, για να επιτύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη ΝΙΚΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις 

(Visited 1.458 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*