Αναφορά του Φ. Φόρτωμα για το αγροτικό ιατρείο της Δονούσας

Άκης Αξαόπουλος
12/12/2020 22:04
 
 
 

 

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προχώρησε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στην κατάθεση αναφοράς προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με θέμα την ανάγκη δημιουργίας νέου λειτουργικού χώρου που θα στεγάσει το αγροτικό ιατρείο της Δονούσας,

Συγκεκριμένα, έθεσε υπόψιν του Υπουργού Υγείας σχετικές επιστολές της Δημοτικής Κοινότητας Δονούσας αναφορικά με το χώρο που στεγάζεται το αγροτικό ιατρείο του νησιού, ο οποίος δεν είναι κατάλληλος, δεν διαθέτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τις υποδομές πρόσβασης ειδικά για τα άτομα με αναπηρίες και γενικότερα θεωρείται ιδιαίτερα δυσλειτουργικός.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη κάλυψης των ιατρικών αναγκών του μικρού νησιού, το οποίο είναι το πιο απομακρυσμένο στο σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων, με δυσχερείς τις συνθήκες μετάβασης σε αυτό τους χειμερινούς μήνες και αρκετά έντονη τουριστική δραστηριότητα τους καλοκαιρινούς.

Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Φόρτωμας, κάλεσε τον Υπουργό Υγείας να εξετάσει το εν λόγω ζήτημα με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία προκειμένου να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να δημιουργηθεί ένας κατάλληλος ιατρικός χώρος στη Δονούσα, ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο της εξαιρετικά δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.