Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στη Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
11/05/2021 18:08
 
 
 

 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε τη Νάξο για την εορτή της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας. Η βουλευτής παρευρέθηκε στη μεγάλη πανήγυρις του Πανναξιακού Προσκυνήματος της Παναγίας ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Κόρωνο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Νάξο, η βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Απείρανθο και το Φιλώτι, όπου συνομίλησε με τους νησιώτες. Οι νησιώτες μετέφεραν τους προβληματισμούς τους στη βουλευτή, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη διαδικασία του εμβολιασμού.

Συνάντηση εργασίας της Κατερίνας Μονογυιού και του Δημήτρη Λιανού

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό. Ιδιαίτερο βάρος κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει ένας πολυνησιακός δήμος, όπως αυτός της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζει ο δήμος, καθώς και ευρύτερα προβλήματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Η βουλευτής κ. Μονογυιού ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ όπως και για τον προγραμματισμό των έργων υποδομών των νησιών. Σε δηλώσεις της, η κ. Μονογυιού τόνισε τις αναπτυξιακές δυνατότητες που παρέχει το Ταμείο Ανάκαμψης, και το πως αυτό δύναται να διαμορφώσει και να βελτιώσει την Νάξο, με ωφέλη τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Τέλος, η βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του εμβολιασμού, ενώ ο δήμαρχος κ. Λιανός δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την διαδικασία. Η Κατερίνα Μονογυιού και ο Δημήτρης Λιανός συμφώνησαν πως τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι επαγγελματίες του κλάδου είναι έτοιμοι για το άνοιγμα του τουρισμού.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*