Μετεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας ευρωβουλευτή Κατερίνας Γιαννακά

Newsroom
11/06/2024 19:13
 
 
 

 

Κατερίνα Γιαννακά: «Συνεχίζουμε τον αγώνα, από καλύτερες θέσεις για καλύτερες μέρες, για όλους»

Ως μέλος του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συγχαίρω τους τέσσερις εκλεγέντες ευρωβουλευτές μας, Κώστα Αρβανίτη, Νικόλα Φαραντούρη, Νίκο Παππά και Έλενα Κουντουρά και τους εύχομαι δύναμη στον αγώνα τους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η επικράτηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες των δυνάμεων της ακροδεξιάς, αποτελεί δυσάρεστο γεγονός και πρώτη φορά από την ίδρυσή της προοιωνίζει άδηλο μέλλον για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί παράλληλα για τη χώρα μας κραυγαλέα αποδοκιμασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ακυρώνει το άλλοθι του 41% των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2023.

Το απρόσμενα συνάμα υψηλό ποσοστό της αποχής, που έφθασε στο 60%, είναι ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα της κοινωνίας προς το πολιτικό σύστημα, μήνυμα αποδοκιμασίας για όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Για το κόμμα μας, το αποτέλεσμα των εκλογών κατέδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παραμένει η κυρίαρχη δύναμη της Προοδευτικής παράταξης, παρά τη διπλή διάσπαση, την αποστασία και την κλοπή των 11 βουλευτικών εδρών.

Ως υποψήφια ευρωβουλεύτρια, επιθυμώ ακόμη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πάνω από 18.000 πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και τους δικούς μου ανθρώπους και φίλους που στάθηκαν δίπλα μου στην προεκλογική μου πορεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παραμένει όρθιος και με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Στέφανο Κασσελάκη, συνεχίζουμε την αδιαπραγμάτευτη σχέση μας με τη βάση του κόμματος, αλλά πάνω από όλα, με την κοινωνία και τις παραγωγικές δυνάμεις της.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, από καλύτερες θέσεις για καλύτερες μέρες, για όλους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*