Βόμβα – Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος

Newsroom
21/06/2024 20:27
 
 
 

 

Την παραίτηση του από πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δήλωσε πριν από λίγα λεπτά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος.

Ο κ. Μαυρογιαννόπουλος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την παραίτηση του.

Η παραίτηση έπεσε σαν βόμβα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Τη δυσαρέσκεια και την έκπληξή τους για το γεγονός εξέφρασαν τα μέλη της παράταξης του Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Το δημοτικό συμβούλιο επέλεξε ως νέο μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου επέλεξε κατά πλειοψηφία το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Στην εκλογή του Δημήτρη Λιανού ως νέο μέλος του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου ψήφισαν τα μέλη της πλειοψηφίας, «λευκό» ψήφισε η παράταξη Χατζηανδρέου ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κορρές δεν συμμετείχε στη διαδικασία.

Ωστόσο, η παραίτηση του Στέλιου Μαυρογιαννόπουλου προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Ο Στέλιος Μαυρογιαννοπουλος ανέλαβε πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στις 16 Ιανουαρίου 2024 μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η θητεία του θα έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2024, ενώ η παραίτησή του ήρθε σήμερα, μετά από 5 μήνες αφού ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Ο κ. Μαυρογιαννόπουλος είχε θέσει υψηλούς στόχους για λιμενικά έργα και θέματα αρμοδιότητας του τα οποία είχε αναλύσει σε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξή του στον Aegean Voice την 1η Απριλίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.260 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*