Δέξου την πρόκληση και πάρε μέρος στο Serifos Sunset Race 2024

Newsroom.
09/08/2024 16:53
 
 
 

 

Δέξου την πρόκληση και πάρε μέρος στην πιο ξεχωριστή διοργάνωση, το Serifos Sunset Race, που θα διεξαχθεί φέτος για 10η χρονιά το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή διοργάνωση που θα έχει και επετειακό χαρακτήρα, θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., παράλληλα με τη θάλασσα και τερματισμό με τη δύση του ηλίου, κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ. στα γαλανά νερά του νησιού, παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους (ηλικίας από 6 έως 15 ετών), πεζοπορία και πολλές άλλες εκπλήξεις.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.serifosrace.com και ακολουθήστε το σύνδεσμο που αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής.  Επιλέξτε το αγώνισμα που θέλετε να λάβετε μέρος, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν ξεχωριστό αγώνα.

Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και έκπτωση 50% στη συμμετοχή τους στον κολυμβητικό αγώνα. Οι παιδικοί αγώνες δρόμου & κολύμβησης προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ακολουθεί το προωθητικό βίντεο της διοργάνωσης:

Το Serifos Sunset Race 2024 θα διεξαχθεί σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την Αιγίδα του Δήμου Σερίφου και της ΚΟΕ.

Χορηγοί της διοργάνωσης το PENDE SERIFOS, το Krinas Super Market και το INDIGO, Μεγάλος Χορηγός Μεταφοράς η Sea Jets, Υποστηρικτές το Flamigel, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΜΙΝΟΑ, το Yacht Club, η Aegean Sea Lines, η Zante Ferries και το Chill N Co, Τοπικοί Υποστηρικτές ο Γάιδαρος, τα οικοδομικά υλικά Ι. Ράμπιας, το Φραγκόσυκο, o Πολύφημος, το Tootsie και το Φαρμακείο Φωτιάδη.

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Empneusi 107 fm και Aegean Voice 107.5 τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά iRunMag.gr, Running Magazine, Running News, RunnTrail.gr, Athletics Magazine, Runnfun.gr, και τα τοπικά πόρταλ Cyclades24, SporCyclades24, SportCyclades, Κοινή Γνώμη, Naxos Times.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*