Η ΕΑΣ Νάξου στη Food Expo 2022

Άκης Αξαόπουλος
11/03/2022 15:47
 
 
 

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 12 έως και την Δευτέρα 14 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Η παρουσία της, δε, στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, υλοποιείται στο πλαίσιο του, συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος Mediterranean Cheese and Wines. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα με το κορυφαίο της προϊόν, την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η οποία θα είναι εξάλλου και η… πρωταγωνίστρια του περιπτέρου της στην έκθεση Food Expo!

Στην Food Expo 2022 θα δώσουν το «παρών» 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, 1.500 διεθνείς αγοραστές και 650 Hosted Buyers, ενώ αναμένεται να την επισκεφθούν 50.000 άτομα.

Σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία επένδυε και συνεχίζει να επενδύει με όραμα στην εξωστρέφεια, θα επιχειρήσει να αναδείξει με δυναμισμό τα ποιοτικά, πιστοποιημένα και πλούσια σε γεύση προϊόντα της, την ποιότητα των οποίων το καταναλωτικό κοινό έχει άλλωστε εκτιμήσει και επιβραβεύσει.

Στην Food Expo 2022 η Ε.Α.Σ. Νάξου θα εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της, ενώ το περίπτερό της θα βρίσκεται στο Hall 3 με τον κωδικό C24.

(Visited 370 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*