Επίσκεψη Μανώλη Χριστοδουλάκη στην Ε.Α.Σ. Νάξου

Μανώλης Χριστοδουλάκης στην Ε.Α.Σ. Νάξου
Άκης Αξαόπουλος
03/03/2020 13:37
 
 
 

 

Τα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης, καθώς και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ.κ. Σταμάτης Σέργης, Ιάκωβος Βαλέρης, Νικηφόρος Χωριανόπουλος και Ιάκωβος Ζαχαράτος.

Στη διάρκεια της σύσκεψης που ακολούθησε ο κ. Καπούνης ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη για την ιστορία, τα πεπραγμένα, τη νυν κατάσταση αλλά και τους στόχους που η «Ένωση» έχει βάλει για το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και σε ζητήματα που απασχολούν έντονα τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της Νάξου και των Κυκλάδων.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο «στοίχημα» του νέου Τυροκομείου που επιθυμεί να δημιουργήσει η ΕΑΣ (μέσω Προγράμματος), στην επένδυση της μονάδας βιοαερίου, στην κατοχύρωση του «Αρσενικού» ως Προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και στα προβλήματα που αυτή η εξέλιξη δημιουργεί, στο θέμα του φράγματος του Τσικαλαριού ως λύση για την άρδευση σημαντικών αγροτικών εκτάσεων (δεδομένης και της λειψυδρίας που ταλαιπωρεί τη Νάξο) και στο νομοσχέδιο για τους Συνεταιρισμούς που θέλει την είσοδο ιδιωτών με ποσοστό 35%.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλάκης, αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πρόοδο και την κατάσταση της Ε.Α.Σ., άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή της εισηγήσεις του κ. Καπούνη ενώ δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν, θα αναδειχθούν και θα γίνει προσπάθεια για να δοθούν λύσεις.

Τον κ. Χριστοδουλάκη συνόδευσαν, στην επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής Νάξου.

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*