Το ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία, Φοίβος Παρασκευόπουλος, χρησιμοποιήθηκε ως φερετζές στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Της Ρένας Παυλάκη

  •  
  •  
  •  

Το τελευταίο διάστημα και με πολύ μεγάλη αγωνία, συγκεκριμένη περιφερειακή παράταξη αγωνίζεται απεγνωσμένα να περάσει το μήνυμα της δήθεν ανεξάρτητης, ξεπερνώντας και αυτά τα όρια της γραφικότητας.

Η ανακοίνωση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει την παράταξη Μανώλη Γλυνού, χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον Μανώλη Γλυνό ως δήλωση που εκφράζει μόνο την προσωπική άποψη του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ!
Η δήλωση δεκάδων κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζουν Μανώλη Γλυνό, διανεμήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ του Νοτίου Αιγαίου από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του Συντονιστή και αυτό ο Μανώλης Γλυνός, δήλωσε ότι δεν το ξέρει ή δεν το πρόσεξε!
Τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ξαφνικά, αποφάσισαν να αυτονομηθούν από το κόμμα, του Συντονιστή συμπεριλαμβανομένου, από… έρωτα με την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού και αψήφησαν κεντρικές οδηγίες (!) προκειμένου να προκαταλάβουν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά και να προλάβουν να πάνε στην παράταξη Γλυνού που είναι ανεξάρτητη!
Τόσο αστεία επιχειρήματα, πραγματικά είχαμε να δούμε πολλά χρόνια όσοι παρακολουθούμε τις εκλογές δημοσιογραφικά.
Η μεθόδευση όμως, ως προς την ωραιοποίηση της εικόνας της δήθεν ανεξαρτησίας της παράταξης Γλυνού, είχε και συνέχεια με την ανακοίνωση του Φοίβου Παρασκευόπουλου που πανηγυρικά προβλήθηκε ως η χειροπιαστή απόδειξη πως τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γλυκοκοιτάνε προς τα εκεί.
Ο εξαίρετος, κατά τα άλλα, Φοίβος Παρασκευόπουλος, αποτελεί ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία εδώ και πάρα πολύ χρόνο, αλλά παρουσιάστηκε έντεχνα ως εν ενεργεία μεγαλοστέλεχος.
Το ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία, Φοίβος Παρασκευόπουλος, ανακοινώθηκε μάλιστα χωρίς να δηλωθεί το νησί στο οποίο θα είναι υποψήφιος !
Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος δηλαδή θα κατέβει κάπου στο Νότιο Αιγαίο, το πού ακριβώς θα αποφασισθεί στο μέλλον! Πραγματικά, ή αποτελεί λάθος η μη ανακοίνωση του νησιού της υποψηφιότητάς του ή μιλάμε για απόγνωση.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι από τα φιλικά, στον υποψήφιο Μανώλη Γλυνό, ΜΜΕ, δεν έγινε καμία παρατήρηση στο πώς είναι δυνατόν να ανακοινώνεται υποψήφιος χωρίς να δηλώνεται ταυτόχρονα το νησί στο οποίο θα εκτεθεί! Θεωρήθηκε και αυτό φυσιολογικό.
Η περίπτωση αυτή, μαζί με μια άλλη υποψηφιότητα στην Άνδρο, έχει και το χαρακτηριστικό ότι αφορά πρόσωπα που ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απέρριψε από συμμετοχή στο δικό του ψηφοδέλτιο.
Φαίνεται ότι όσοι έχουν απορριφθεί από τον Περιφερειάρχη, αποτελούν πρώτης τάξης επιλογές από την αντίπαλη παράταξη, άλλωστε είναι αρκετά τα ονόματα, αλλά η ιστορία των εκλογών στην χώρα μας έχει δείξει ότι με τα απορριφθέντα υλικά δεν κτίζεις, μόνο μπαλώνεις.
Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και άλλοι απορριφθέντες από τον Περιφερειάρχη, όπως υπάρχουν και υβριστές του ακόμα αρκετοί εκεί έξω. Να υποθέσουμε, μάλλον, ότι θα στελεχώσουν και αυτοί σύντομα της τάξεις συγκεκριμένης παράταξης.

Ρένα Παυλάκη

(φωτό: dimokratiki.gr)

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post