Μύκονος: Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για το κλειστό γυμναστήριο

Newsroom
01/12/2022 14:57
 
 
 

 

Ο Δήμος Μυκόνου για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον αθλητισμό με την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού παρέχοντας πρόσβαση σε κάθε πολίτη για δωρεάν χρήση.

Ειδικότερα, το αντικείμενο του έργου αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση ειδών εξοπλισμού και οργάνων άθλησης εσωτερικού χώρου που θα φέρουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά καθώς και πιστοποιητικό ασφάλειας χρήσης και ποιότητας των οργάνων από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης, και θα εγκατασταθούν στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Μυκόνου.

Συγκεκριμένα τα υπό προμήθεια όργανα άθλησης τα οποία θα συμβάλλουν στην εκγύμναση των βασικών ομάδων μυών του ανθρώπινου σώματος, καθώς και ο λοιπός εξοπλισμός που αφορά στην προμήθεια ειδών για τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου είναι τα ακόλουθα:

Δύο (2) Τραπέζια Ποδοτέννις
Ένας (1) διάδρομος γυμναστικής
Τρεις (3) Μπασκέτες φορητές με ρύθμιση ύψους
Δεκαπέντε μπάλες (15) καλαθοσφαίρισης Νο5
Δεκαπέντε μπάλες (15) καλαθοσφαίρισης Νο6
Τρεις (3) σκάλες κλιμάκωσης ρυθμού 9μ. μεταβλητή κίτρινη
Δύο (2) σετ εξάγωνα στεφάνια
Τριάντα (30) μπάλες ποδοσφαίρου

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στο ποσό των 19.822,64 €΄συμπ. ΦΠΑ. και αναμένεται να τοποθετηθούν και να είναι έτοιμα προς χρήση από το κοινό μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου τόνισε σε σχετική του δήλωση:
«Με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητάς ζωής για τους κατοίκους του νησιού μας εξασφαλίσαμε την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και οργάνων γυμναστικής για το Κλειστό Γυμναστήριο. Μία προμήθεια συνολικού ύψους 19.822,64 € συμπ. ΦΠΑ .
Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους και όχι μόνο να αθλούνται εσωτερικά εντός του κλειστού μας γυμναστηρίου. Ο Δήμος Μυκόνου συνεχίζει σταθερά και έμπρακτα να δίνει προτεραιότητα στον τομέα του αθλητισμού.»

(Visited 4 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.