Φίλιππος Φόρτωμας: «Έχετε το μέλλον μπροστά σας»

Φόρτωμας
Άκης Αξαόπουλος
27/08/2019 14:50
 
 
 

 

Τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα συνεχάρη ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Φόρτωμα

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους του νομού Κυκλάδων, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, τους στόχους να επιτυγχάνονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Εύχομαι η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους, αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους, ώστε μέσα από αυτήν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στις οικογένειες των επιτυχόντων, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για το επιτυχές αποτέλεσμα των παιδιών.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι μαθητές των νησιών μας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συμμετοχή και η προσπάθεια που κατέβαλαν δε μηδενίζει τον αγώνα τους, ούτε θα πρέπει να διακατέχονται από συναισθήματα απογοήτευσης.

Το μέλλον είναι μπροστά τους και αξίζει να προσπαθήσουν ξανά με ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα και εμπειρία, ώστε να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει και τους περιμένει στο χώρο της Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης.

(Visited 118 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*