ΕΑΣ Νάξου από την Food Expo: «Γίνεται καλή δουλειά, αυτοί είναι οι στόχοι μας, θα τα πάμε καλά!»

Άκης Αξαόπουλος
12/03/2022 23:16
 
 
 

 

Η Food Expo, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη, άνοιξε σήμερα τις πύλες της με την συμμετοχή και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που για άλλη μία φορά επενδύει στην εξωστρέφεια και επιχειρεί να αναδείξει τα ποιοτικά της προϊόντα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σε δήλωσή του από το περίπτερο της Ε.Α.Σ. ο Πρόεδρός της, Δημήτρης Καπούνης, τόνισε ότι στόχος της είναι «περισσότερες και καλύτερες εξαγωγές στο εξωτερικό και πωλήσεις στην Ελλάδα», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για επίτευξη αυτού του σπουδαίου στόχου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Καπούνη: «Καλωσήλθατε στο περίπτερο της Ε.Α.Σ. Νάξου! Απουσιάζαμε δύο χρόνια από την έκθεση Food Expo. Φέτος, βρισκόμαστε εδώ και πάλι για να παρουσιάσουμε την Γραβιέρα μας στο καταναλωτικό κοινό και στον εμπορικό κόσμο τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Στοχεύουμε σε περισσότερες και καλύτερες εξαγωγές στο εξωτερικό και πωλήσεις στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Στο εξωτερικό, στοχεύουμε σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία και Γερμανία, έχουμε κάνει κάποιες εξαγωγές και στην Αμερική και πιστεύω ότι θα κάνουμε και σε άλλες χώρες».

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβος Βαλέρης, σε δική του δήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι των επαφών με υποψήφιους πελάτες από το εξωτερικό στο πλαίσιο της έκθεσης, ενώ έθεσε και έναν επιπλέον μεγάλο στόχο της Ε.Α.Σ. όσον αφορά στις εξαγωγές.

Αναλυτικά η δήλωση του Ι. Βαλέρη: «Η Food Expo είναι μία έκθεση τροφίμων περισσότερο. Μας έλειψε δύο χρόνια που είχε κλείσει λόγω του κορονοϊού! Είμαστε εδώ, κατά πρώτο και κύριο λόγο, για να συναντήσουμε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, να ακούσουμε τις ανησυχίες, τα προβλήματα, πολλές φορές ακόμη και τις προτάσεις τους. Επιπλέον, στόχος μας είναι να βρούμε νέους αγοραστές και μάλιστα από το εξωτερικό και έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Ειδικά οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Ένωσης έχουν δουλέψει αρκετά και έχουν κλείσει αρκετά ραντεβού για συναντήσεις με νέους αγοραστές από το εξωτερικό. Γιατί, στόχος της Διοίκησης, δεν θα σταματήσω να το λέω, είναι, φεύγοντας από την Ε.Α.Σ., να αφήσουμε ένα 15-20% της παραγωγής να πηγαίνει στο εξωτερικό για να πάρουμε την υπεραξία του προϊόντος. Από εκεί και πέρα, έως τώρα πάρα πολύς κόσμος σταματά στο περίπτερό μας, οι περισσότεροι για να ευχαριστηθούν την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. γιατί ήδη την γνωρίζουν, αλλά και αρκετοί καινούργιοι που δεν την ξέρουν να την δοκιμάσουν και να τους κάνουμε και πελάτες μας!».

(Visited 177 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*