Εστιάτορας με «χρυσά καλαμαράκια» στη Μύκονο: Δεν μπορούν οι Έλληνες να πληρώσουν το φαγητό μας

χρυσά καλαμαράκια
Newsroom
07/06/2019 00:34
 
 
 

 

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε για τα χρυσά καλαμαράκια με την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα που τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμάρια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό Μυκόνου, πέρασαν στην αντεπίθεση και δημιούργησαν ένα βίντεο χολιγουντιανών προδιαγραφών. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν διέπονται από τη λογική της αισχροκέρδειας, αλλά απευθύνονται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρουν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open TV εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος».

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.

Χολιγουντιανό διαφημιστικό VS Χρυσά καλαμαράκια

Πρωταγωνίστρια του προωθητικού βίντεο είναι μια γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο.

Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει το δίχως άλλο χολιγουντιανά χαρακτηριστικά. Η 15 κιλών ουρά της γοργόνας ήρθε από την Αμερική από εξειδικευμένο γραφείο που προμηθεύει όλες τις παραγωγές στο Χόλιγουντ και κόστισε 5.000 ευρώ.

(Visited 400 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.