Τριήμερη απόδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο

mitsotakis tinos
admin
05/06/2016 11:27
 
 
 

Στην Τήνο παραθερίζει από την Παρασκευή, 3 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στο νησί από την Παρασκευή το βράδυ και θα αναχωρήσει για Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής.

Ο κ. Μητσοτάκης, που έχει σπίτι στο νησί, στην παραθαλάσσια περιοχή “Άγιος Πέτρος” (δίπλα στην Καρδιανή), είπε να αποδράσει ένα τριήμερο μακριά από τις πολιτικές και κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις και να απολαύσει μαζί με τη σύζυγο του, τις ομορφιές και την ηρεμία της Τήνου. Στο πλευρό του ήταν και ο στενός του συνεργάτης για θέματα νομοθετικού έργου και κοινοβουλευτικού ελέγχου, Φίλιππος Φόρτωμας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr o Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα αφίχθησαν στην Τήνο στις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, έκαναν βόλτα στην παραλία και έφαγαν στο εστιατόριο του “Νταρσανά”.

mitsotakis 2 tinos
Το Σάββατο το βράδυ, έδωσε το παρών στη γιορτή της Αγκινάρας που πραγματοποιήθηκε στην Κώμη, όπου εκεί τον περίμενε και τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος του νησιού Σίμος Ορφανός.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γεύτηκε από τα εδέσματα που είχαν φτιάξει οι νοικοκυρές για τη γιορτή, συνομίλησε με τον απλό κόσμο και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Επίσης είχε συναντήσεις και επαφές με τους πολιτευτές της ΝΔ Κυκλάδων, που βρίσκονταν στη γιορτή, Γιώργο Βακόνδιο και Βιργινία Μπαϊμπά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Κυριακής έκανε βόλτα στην παραλία της Χώρας Τήνου, έφαγε λουκουμάδες σε παραλιακό μαγαζί, επισκέφτηκε την εκκλησία της Παναγίας αλλά και το ΚΑΠΗ και ψώνισε φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τους παραγωγούς του νησιού…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του naxostimes.gr, το βράδυ της Κυριακής θα έχει συνάντηση με τους τοπικούς φορείς και στις 10:00 θα αναχωρήσει για την Αθήνα. 

 

 

(Visited 416 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*