Σε Σίφνο και Κύθνο ο Γιώργος Λεονταρίτης

leontaritis giorgos 1
admin
21/06/2016 23:30
 
 
 

Τη Σίφνο και την Κύθνο επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Σίφνο, ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Μήλου Νίκο Βενάκη, με κύριο αντικείμενο συζήτησης την πορεία των βελτιωτικών έργων στο λιμάνι Καμαρών και της διάβρωσης της ακτής του Πλατύ Γιαλού, θέματα για τα οποία αποφασίστηκε να ακολουθήσει τεχνική σύσκεψη στις 28 Ιουνίου στη Σύρο, με τη συμμετοχή των υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και των μελετητών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί και με την ιδιότητα του πολιτικού προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, ο κ. Λεονταρίτης επέβλεψε τον συντονισμό της επιχείρησης διάσωσης, περίθαλψης και φιλοξενίας 40 μεταναστών που εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες μεταξύ Κέας – Κύθνου και Σερίφου από πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Στη συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης επέβλεψε τις εργασίες ολοκλήρωσης του Δημοτικού Σχολείου.

Στην Κύθνο, ο κ. Λεονταρίτης παρέστη στη μεγάλη θρησκευτική γιορτή της Αγίας Τριάδος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’. Ο αντιπεριφερειάρχης είχε, επίσης, επαφές με τον Έπαρχο Κέας – Κύθνου Παναγιώτη Βιτάλη και τον δήμαρχο Σταμάτη Γαρδέρη, με αντικείμενο την πορεία των έργων που υλοποιούνται στην Κύθνο, αλλά και τα ζητήματα που άπτονται του αναπτυξιακού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, τα οποία απαιτούν και τη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*