Έργα συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων σε Κέα, Σίφνο και Κίμωλο

lykeio keas
admin
20/07/2016 12:47
  •  
  •  
  •  

Ανοιχτούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων εκτέλεσης έργων συντήρησης και επισκευής σε σχολικά κτίρια των Δήμων Κέας, Σίφνου και Κιμώλου, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι καλύτερες συνθήκες κατά την εκπαιδευτική διαδικασία, προκήρυξε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του περιφερειάρχη, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει διαγωνισμό για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων» Δήμου Κέας (προϋπολογισμού 52.000 ευρώ, με ΦΠΑ). Το έργο αφορά σε εργασίες αντικατάστασης των παλαιών υαλοστασίων στο Δημοτικό Σχολείο Κορησσίας και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ιουλίδας, εργασίες αντικατάστασης ψευδοροφής στο Δημοτικό Σχολείο Κορησσίας, εργασίες επισκευής τοιχίου περιβάλλοντος χώρου νηπιαγωγείου Ιουλίδας, εργασίες κατασκευής δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης και στεγάστρου στο Γυμνάσιο Ιουλίδας.  

Οι διαγωνισμοί για τα έργα «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων» Δήμου Σίφνου (προϋπολογισμού 29.000 ευρώ με ΦΠΑ), και «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων» Δήμου Κιμώλου (προϋπολογισμού 15.000 ευρώ με ΦΠΑ), αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών υαλοστασίων των κτιρίων των Δημοτικών Σχολείων των δύο νησιών, με υαλοστάσια γερμανικού τύπου.

Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 105 times, 1 visits today)