Στην Τήνο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

leontaritis xatzimarkos syskepsi eparxeio tinoy
admin
21/07/2016 2:10
  •  
  •  
  •  

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Τήνου υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, με αντικείμενο την πορεία των έργων και την εξέταση των προβλημάτων που απασχολούν το νησί, συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρουσία του κ. Χατζημάρκου, ο κ. Λεονταρίτης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Γλυπτικής του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο της Τήνου, στο πλαίσιο του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

leontaritis xatzimarkos moyseio marmarotexnias

Λίγες ώρες αργότερα, ο αντιπεριφερειάρχης παρέστη σε δείπνο που παρατέθηκε με αφορμή την επέτειο των 300 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καθολικών Χώρας Τήνου, παρουσία του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτη παντός Αιγαίου κ.κ. Νικόλαου, των αρχών του νησιού και πλήθους κόσμου.

Σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκαν το Επαρχείο Τήνου και είχαν συνάντηση με τον έπαρχο Γιάννη Γιαγιά και υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου.

(Visited 11 times, 1 visits today)