Επιστολή Καθολικού Αρχιεπισκόπου Νικολάου προς την Blue Star Ferries για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Τήνου

blue star paros2
admin
25/05/2017 09:42
 
 
 

Χωρίς πλοία της Blue Star Ferries θα είναι για τρεις μέρες την εβδομάδα η Τήνος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από σχετική απόφαση της εταιρείας.

Το (δυσάρεστο για την Τήνο) γεγονός αυτό οδήγησε τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κ. Νικόλαο στο να στείλει επιστολή στην Blue Star Ferries, με την οποία ζητά να επανεξετάσει την απόφαση της προκειμένου έμπρακτα να δείξει ότι δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των νησιών.
Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι, από τις 25 Μαΐου 2017 και στη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του καλοκαιριού, τα πλοία σας από Πειραιά προς Μύκονο δεν θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Τήνου.
Επειδή γνωρίζω πόσο σοβαρή είναι η Εταιρεία σας και πόσο εξυπηρετική, θέλω να σας παρακαλέσω να μην αφήσετε το νησί της Τήνου για τρεις ημέρες την εβδομάδα χωρίς επικοινωνία με το γειτονικό νησί της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων, τη Σύρο.
Αυτή η αλλαγή των δρομολογίων των πλοίων σας στη γραμμή Πειραιάς – Μύκονος χωρίς την προσέγγιση στην Τήνο, θα δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο νησί μέσα στο καλοκαίρι που οι κάτοικοι και της Τήνου περιμένουν να βελτιώσουν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τους με την άφιξη προσκυνητών, παραθεριστών και τουριστών.
Η εικόνα που έχουμε για την Εταιρεία σας και την εξυπηρέτηση που μας εξασφαλίζει είναι τόσο καλή και θέλουμε να την διατηρήσουμε.
Σας παρακαλώ λοιπόν να επανεξετάσετε με κατανόηση και για την Τήνο και άμεσα αυτή τη δυσμενή για το νησί απόφασή σας και να θελήσετε να την αλλάξετε, έτσι θα μας πείσετε και πάλι ότι δεν κάνετε καμία διάκριση μεταξύ Σύρου – Τήνου και Μυκόνου και μοναδικός σκοπός σας είναι η εξυπηρέτηση των νησιών.
Ο Θεός να σας ευλογεί με τις ικεσίες της Παναγίας Θεοτόκου.

Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*