Επίσκεψη Λεονταρίτη στο Νεώριο – Κάλεσε τους άμεσα εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους

neorio 5
admin
07/07/2017 11:10
 
 
 

Τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου του Νεωρίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος είχε συνάντηση με τα μέλη του Εργοστασιακού Σωματείου και τους εργαζόμενους της επιχείρησης.
Ο κ. Λεονταρίτης συζήτησε μαζί τους, μετά τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα που διαμείφθηκαν μεταξύ συνδικαλιστών και εργαζομένων, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των μεταξύ τους σχέσεων. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, κοινό συμπέρασμα ήταν αφενός η επιθυμία όλων να επαναλειτουργήσει άμεσα το ναυπηγείο, πάνω όμως σε υγιείς βάσεις κι αφετέρου η θέληση να μη συνεχιστούν οι τακτικισμοί και τα «παιχνίδια» εις βάρος των εργαζομένων, από όποια πλευρά κι αν προέρχονται.
Κατά την έξοδο του από το ναυπηγείο, ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Σ’ αυτήν τη φάση και λόγω της κρισιμότητας του προβλήματος, οφείλουν όλοι να επιδείξουν το μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας και ψυχραιμίας. Το μέλλον της επιχείρησης δεν αφορά μόνον τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, αλλά ολόκληρη τη συριανή κοινωνία και την τοπική οικονομία. Πρέπει επιτέλους να δοθεί άμεσα λύση και οι πρώτιστα εμπλεκόμενοι, ιδιοκτήτες, τοπικοί βουλευτές και κυβέρνηση, να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*