Σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της Fast Ferries στη Σύρο

fast ferries syskepsi 2
admin
04/10/2017 10:30
 
 
 

Ο πρόεδρος και ο εμπορικός διευθυντής της ακτοπλοϊκής εταιρείας Fast Ferries κ.κ. Παναγιωτάκης και Τζούμας, αντίστοιχα, συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Σύρο, παρουσία του δημάρχου του νησιού Γιώργου Μαραγκού, του διευθυντή ΕΟΤ Κυκλάδων και εκπροσώπων επαγγελματικών συλλόγων και φορέων.

Δύο ήταν οι επισημάνσεις των παριστάμενων στη σύσκεψη: α) ότι προέχει η διασύνδεση της Σύρου με τη Ραφήνα και β) ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός και συγχρονισμός των δρομολογίων κορμού και ενδοκυκλαδικής διασύνδεσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Σύρου υπέβαλαν τις προτάσεις τους για τις ημέρες και τις ώρες των ενδεχόμενων δρομολογίων που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα το επιβατικό κοινό.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι θα επεξεργαστούν τις πληροφορίες και τα στοιχεία που τους παρείχαν τόσο ο δήμος, όσο και οι επαγγελματικοί σύλλογοι σχετικά με την επισκεψιμότητα της Σύρου την τελευταία τριετία, προκειμένου το επόμενο διάστημα (και πριν την διευρυμένη σύσκεψη για την ακτοπλοΐα που θα γίνει στη Σύρο στις 23 Οκτωβρίου) να προχωρήσουν στην υποβολή των δικών τους προτάσεων.

fast ferries syskepsi 1

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*