Σύσκεψη με στελέχη της Hellenic Seaways σήμερα στη Σύρο

syskepsi syros hellenic seaways
admin
16/10/2017 13:52
 
 
 

Η ανάγκη διασύνδεσης της Σύρου με την Παροναξία για τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επισημάνθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχαν τοπικοί φορείς του νησιού με στελέχη της Hellenic Seaways, στο πλαίσιο βελτίωσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Η συνάντηση ήταν η τελευταία με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο, ενόψει της επικείμενης διευρυμένης σύσκεψης που θα γίνει στην Ερμούπολη στις 23 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας, των λιμενικών αρχών, των τοπικών βουλευτών, των ακτοπλοϊκών εταιριών και των δημάρχων των Κυκλάδων.
Στη σημερινή συνάντηση πήραν μέρος ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Hellenic Seaways Βασίλειος Κάτσαρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δομένικος Σαγκινέτος, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων και φορέων του νησιού, κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού.
Εκτός από τη διασύνδεση της Σύρου με την Παροναξία, οι παριστάμενοι υπέβαλαν επίσης τις προτάσεις τους για τις ημέρες και τις ώρες των ενδεχόμενων δρομολογίων που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα το επιβατικό κοινό, καθώς και το ενδεχόμενο ύπαρξης συνδυαστικών δρομολογίων με ενιαίο εισιτήριο.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με διαβεβαιώσεις από την πλευρά του κ. Κάτσαρη ότι η εταιρεία προτίθεται να ενισχύσει τη σύνδεση της Σύρου με τον Πειραιά, μέσω ταχύπλοου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της και τις λοιπές προτάσεις που υποβλήθηκαν από τους παριστάμενους και τον Δήμο, ενώ συμφώνησαν για μια – από κοινού – συνεργασία στην προσπάθεια τουριστικής προβολής του νησιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε κάθε πρόσφορο προωθητικό μέσο.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*