Τα ταχύπλοα επιστρέφουν στη Σύρο

seajet
admin
23/10/2017 16:50
 
 
 

Μια πολύ σημαντική, για τη Σύρο, είδηση προέκυψε σήμερα, το άκουσμα της οποίας γέμισε με αισιοδοξία τους τοπικούς φορείς του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των ακτοπλοϊκών εταιρειών “Seajets” και “Golden Star Ferries” κ.κ. Μάριος Ηλιόπουλος και Γιώργος Στεφάνου αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους στη σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων που έγινε σήμερα στην Ερμούπολη, ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να δρομολογήσουν ταχύπλοα σκάφη, τα οποία θα συνδέουν την πρωτεύουσα του νομού με άλλα νησιά, καθώς και με την Κρήτη.

syskepsi iliopoylos stefanoy
Πρώτα ο κ. Ηλιόπουλος έκανε γνωστό ότι η εταιρεία του θα δρομολογήσει ταχύπλοο που θα συνδέει τη Σύρο με την Κρήτη 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ θα προχωρήσει στη δρομολόγηση ενός ακόμη ταχυπλόου που θα έχει ως αφετηρία τη Ραφήνα και θα ενώνει τη Σύρο με άλλα νησιά των Κυκλάδων.
Στη συνέχεια, ο κ. Στεφάνου ανακοίνωσε ότι η δική του εταιρεία θα δρομολογήσει ταχύπλοο που θα ξεκινά από τη Σύρο, συνδέοντας την με την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο και τη Σαντορίνη.

 

syskepsi maragkos

«Η Σύρος ξανά στο επίκεντρο του ακτοπλοϊκού χάρτη»
Την ικανοποίηση του για τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις εξέφρασε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει: «Με μεγάλη ικανοποίηση αντιμετωπίζουμε τις επίσημες δεσμεύσεις των εταιρειών #Golden_Star_Ferries και #Seajets για τη σύνδεση της Σύρου, με ταχύπλοα και συμβατικά πλοία, με τη #Ραφήνα, την #Κρήτη και νησιά των Κυκλάδων όπως η #Πάρος, η #Νάξος και η #Σαντορίνη με έδρα το νησί μας. Τους ευχαριστούμε για τη δέσμευση τους να ικανοποιήσουν άμεσα τα αιτήματά μας τα οποία φέρνουν τη Σύρο ξανά στο επίκεντρο του ακτοπλοϊκού χάρτη των Κυκλάδων!».
(φωτό megajet: αρχείου)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*