Επίσκεψη Σαντορινιού στις Λιμενικές Αρχές της Σύρου

santorinios limenarxeio 1
admin
24/10/2017 22:56
 
 
 

Την 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Σύρου), το Λιμεναρχείο Σύρου και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Σύρου επισκέφτηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην Ερμούπολη για την σύσκεψη της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης των νησιών των Κυκλάδων.

Τον κ. Σαντορινιό, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Διονύσιο-Χαράλαμπο Καλαματιανό και τον Β΄ Υπαρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Παναγιώτη Παρασκευά, υποδέχθηκαν στις Υπηρεσίες τους αντίστοιχα, ο διοικητής της 6ηςΠεριφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Σύρου) Πλοίαρχος Λ.Σ. Νίκος Σκευοφύλαξ, ο λιμενάρχης Σύρου Πλοίαρχος Λ.Σ. Ιάκωβος Γκίζης και ο υπολιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Γιάννης Βαμβακούσης, καθώς και ο διοικητής της ΑΕΝ Σύρου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Βατίστας.

santorinios perifereiaki dioikisi 1

santorinios perifereiaki dioikisi 2

santorinios aen
Παρόντες στις παραπάνω επισκέψεις ήταν και οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Συρμαλένιος και Μανιός, καθώς και ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκός. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και τα στρατιωτικά στελέχη είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα προσωπικού του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., λιμενικών και κτιριακών εγκαταστάσεων, θέματα προμήθειας και διαχείρισης καυσίμων που αφορούν στον εφοδιασμό των πλωτών σκαφών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Στον υφυπουργό, τον Γ.Γ. του υπουργείου και στον Β’ Υπαρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικοί θυρεοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

santorinios perifereiaki dioikisi 3

santorinios perifereiaki dioikisi 4

santorinios perifereiaki dioikisi 5

santorinios limenarxeio 2

santorinios limenarxeio 4

santorinios limenarxeio 5

santorinios limenarxeio 6

santorinios limenarxeio 3

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*